МЕД

МЕД

БАГРЕМОВ МЕД (1 КГ)

БАГРЕМОВ МЕД (1 КГ)

БАГРЕМОВ МЕД (ОД БЕЛ БАГРЕМ) СПАЃА ВО НАЈДОБРИТЕ ВРСТИ МЕД, ИМА ПРИЈАТЕН И ПРОДОРЕН МИРИС. БАГРЕМОВИ..

336 Ден Без ДДВ: 320 Ден

БАГРЕМОВ МЕД (450 Г)

БАГРЕМОВ МЕД (450 Г)

БАГРЕМОВ МЕД (ОД БЕЛ БАГРЕМ) СПАЃА ВО НАЈДОБРИТЕ ВРСТИ МЕД, ИМА ПРИЈАТЕН И ПРОДОРЕН МИРИС. БАГРЕМОВИ..

158 Ден Без ДДВ: 150 Ден

БАГРЕМОВ МЕД (500 Г)

БАГРЕМОВ МЕД (500 Г)

БАГРЕМОВ МЕД (ОД БЕЛ БАГРЕМ) СПАЃА ВО НАЈДОБРИТЕ ВРСТИ МЕД, ИМА ПРИЈАТЕН И ПРОДОРЕН МИРИС. БАГРЕМОВИ..

179 Ден Без ДДВ: 170 Ден

БАГРЕМОВ МЕД (900 Г)

БАГРЕМОВ МЕД (900 Г)

БАГРЕМОВ МЕД (ОД БЕЛ БАГРЕМ) СПАЃА ВО НАЈДОБРИТЕ ВРСТИ МЕД, ИМА ПРИЈАТЕН И ПРОДОРЕН МИРИС. БАГРЕМОВИ..

294 Ден Без ДДВ: 280 Ден

КРИСТАЛИЗИРАН МЕД

КРИСТАЛИЗИРАН МЕД

 КРИСТАЛИЗАЦИЈА (ГРАНУЛАЦИЈА) Е КАРАКТЕРИСТИКА НА СЕКОЈ ПРИРОДЕН МЕД. КРИСТАЛИЗИРАН МЕД МОЖЕ ДА..

368 Ден Без ДДВ: 350 Ден

ЦВЕТЕН МЕД (1КГ)

ЦВЕТЕН МЕД (1КГ)

СОДРЖИ ПОВЕЌЕ ЕТЕРСКИ МАСЛА И ОСОБЕНО ИМ СЕ ПРЕПОРАЧУВА НА СРЦЕВИТЕ БОЛНИ, А МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ И КАЈ Р..

336 Ден Без ДДВ: 320 Ден

ЦВЕТЕН МЕД (450 Г)

ЦВЕТЕН МЕД (450 Г)

СОДРЖИ ПОВЕЌЕ ЕТЕРСКИ МАСЛА И ОСОБЕНО ИМ СЕ ПРЕПОРАЧУВА НА СРЦЕВИТЕ БОЛНИ, А МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ И КАЈ Р..

158 Ден Без ДДВ: 150 Ден

ЦВЕТЕН МЕД (500 Г)

ЦВЕТЕН МЕД (500 Г)

СОДРЖИ ПОВЕЌЕ ЕТЕРСКИ МАСЛА И ОСОБЕНО ИМ СЕ ПРЕПОРАЧУВА НА СРЦЕВИТЕ БОЛНИ, А МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ И КАЈ Р..

179 Ден Без ДДВ: 170 Ден

ЦВЕТЕН МЕД (900 Г)

ЦВЕТЕН МЕД (900 Г)

СОДРЖИ ПОВЕЌЕ ЕТЕРСКИ МАСЛА И ОСОБЕНО ИМ СЕ ПРЕПОРАЧУВА НА СРЦЕВИТЕ БОЛНИ, А МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ И КАЈ Р..

294 Ден Без ДДВ: 280 Ден

ШУМСКИ МЕД (1 КГ)

ШУМСКИ МЕД (1 КГ)

ШУМСКИОТ МЕД ВО СВОЈОТ СОСТАВ СОДРЖИ ОД ПОВЕЌЕ ШУМСКИ РАСТЕНИЈА И ДРВЈА. СОДРЖИ 13 ПАТИ ПОВЕЌЕ МИНЕР..

336 Ден Без ДДВ: 320 Ден

ШУМСКИ МЕД (450 Г)

ШУМСКИ МЕД (450 Г)

ШУМСКИОТ МЕД ВО СВОЈОТ СОСТАВ СОДРЖИ ОД ПОВЕЌЕ ШУМСКИ РАСТЕНИЈА И ДРВЈА. СОДРЖИ 13 ПАТИ ПОВЕЌЕ МИНЕР..

158 Ден Без ДДВ: 150 Ден

ШУМСКИ МЕД (500 Г)

ШУМСКИ МЕД (500 Г)

 ШУМСКИОТ МЕД ВО СВОЈОТ СОСТАВ СОДРЖИ ОД ПОВЕЌЕ ШУМСКИ РАСТЕНИЈА И ДРВЈА. СОДРЖИ 13 ПАТИ ПОВЕЌЕ..

179 Ден Без ДДВ: 170 Ден

ШУМСКИ МЕД (900 Г)

ШУМСКИ МЕД (900 Г)

ШУМСКИОТ МЕД ВО СВОЈОТ СОСТАВ СОДРЖИ ОД ПОВЕЌЕ ШУМСКИ РАСТЕНИЈА И ДРВЈА. СОДРЖИ 13 ПАТИ ПОВЕЌЕ МИНЕР..

294 Ден Без ДДВ: 280 Ден

Прикажувам 1 до 13 од 13 (1 Страни)