МАТИЧЕН МЛЕЧ

МАТИЧЕН МЛЕЧ

МЛЕЧОТ Е ХРАНА КОЈА СОДРЖИ: АМИНОКИСЕЛИНИ,БЕЛКОВИНИ, МИКРО - ЕЛЕМЕНТИ, ХОРМОИ, ЕНЗИМИ И МИНЕРАЛНИ СОЛИ. МЛЕЧОТ СОДРЖИ ВИСОКО - ХРАНЛИВИ МАТЕРИИ И ГО ЗАЈАКНУВА И ПОТХРАНУВА ОРГАНИЗМОТ.


МАТИЧЕН МЛЕЧ

МАТИЧЕН МЛЕЧ

Млечот е храна која ја произведуваат пчелите за исхрана на матицата, а е одлична храна и за луѓето.Т..

315 Ден Без ДДВ: 300 Ден

Прикажувам 1 до 1 од 1 (1 Страни)